top of page

Innen kimozdulni sem akartok majd, mert a ház különleges, egyedi és megismételhetetlen.
Különleges az elhelyezkedése, hisz Felsőtárkány szívében található, mégis teljesen privát.
Itt minden adott, hogy tökéletes kikapcsolódásban legyen részetek.
 

 
  • Csak Ti. Maximum 6 fő.
  • Különleges design, egyedi dekorációk, bútorok, mindig évszaknak megfelelően. Olyanra alkottuk, hogy otthon érezd magad, mégis folyamatosan rácsodálkozz az apró részletekre is.
  • "Kint" az új "bent", vissza a természethezAzt mondják a legújabb kert trend 2022-ben a vadkert, mely a wabi-sabi filozófiát követi, szerencsések vagyunk, hogy a mi titkos  kertünk ezt képviseli. Megspékelve, nyáron medencével, télen-nyáron egy 6 fős, 41 befúvókás jakuzzival, egy hatalmas 100 éves diófa árnyékéval, 6 fős kerti garnitúrával, napágyakkal,  romantikus hangulatvilágítással mert nem spóroltunk a fényfüzérekkel sem :), de vár még benneteket egy 220*200 cm-es nyári pihenőágyas pavilon is a teljes kikapcsolódásért. Természetesen a kerti sütés-főzéshez is minden adott, a hatalmas grill, nyársaló, bográcsok, tárcsa, nyársbotok és a bekészített fa is csak arra várnak, hogy valami mennyei készüljön a segítségükkel.
  • Felszerelt konyha.(Kapszulás kávéfőző, tejhabosító, vízforraló, mikrohullámsütő, kenyérpirító, szendvicssütő, mosogatógép, mosógép, sütő és természetesen fagyasztós hűtőszekrény. Mindig figyelünk, hogy a konyhai fűszeres is gazdagon felszerelt legyen. Télen-nyáron a jég pedig már bekészítve vár a kedvenc italodhoz.
    Gondoltunk mindenre, de vendégeink kedvence a nasi fiók, ami mindig tele van finomságokkal.
  • Tv, internet(a kertben is), klíma.
  • Kerékpárok, 1 női, 1 férfi és egy tandem az igazán bevállalósaknak.
  • Fürdőszobai bekészítés: törölközők, fürdőköntös, kozmetikumok, papírzsebkendő, hajszárító.                                                                Nem lesz hiány semmiből, már csak Ti hiányoztok...                                              
 
 
 
bottom of page